Idioma Espanyol Idioma Català

BONFILL PLÀSTICS, fàbrica de carpetes a Barcelona

Som Bonfill Plàstics SL, fàbrica de carpetes a Caldes de Montbui especialitzada en el disseny i producció de sistemes d'arxiu en diferents materials. Tenim diferents productes i acabats a la teva disposició:

Contàctans

Sol·liciti pressupost sense compromís i 20 díes després de l'aprobació del disseny definitiu tindrá llesta la seva comanda.
El seu formulari no compleix amb els següents criteris: Tots els camps (marcats amb asteriscs) han d'estar plens i el seu contingut ha de ser vàlid.
Si us plau ompli tots els camps amb *.
L'adreça de correu no és vàlida.
El tipus d'arxiu/s adjunt/s és erroni o no compatible.
 • Nom*
 • Telèfon*
 • Email*
 • Missatge*
 • * obgatori
Tres generacions dedicades a la producció de sistemes d'arxiu i presentació de documents.
 • Últims treballs
 • En Bonfill Plàstics estrenem nova imatge digital i per això volem fer partícips a tots els nostres clients d'aquest canvi.

  Perquè sabem de la importància d'organitzar bé la informació i que la presentació de la mateixa ha de ser agradable i original. La nostra especialitat és realitzar tot tipus de carpetes, de fet, portem tres generacions dedicats a aquest art per aconseguir obtenir els millors resultats. Fet que ens ha posicionat com a referents en el sector de la fabricació de carpetes personalitzades.

  I precisament per això, com a referents en l'àmbit de la fabricació d'elements d'organització, hem decidit millorar la nostra imatge digital, perquè tot evoluciona i nosaltres també. Per estar més prop dels nostres clients oferint-los en un sol clic tota la informació necessària sobre nosaltres, el nostre treball i tot el que podem oferir.

  No ho dubti i contacti'ns per sol·licitar-nos informació sobre les múltiples possibilitats que podem oferir-li per presentar la documentació o si ho prefereix expliqui'ns el que necessita i nosaltres li proporcionarem la solució que millor s'adapti a les seves necessitats.
  Estudiem cada suggeriment dels nostres clients per proporcionar el millor resultat.

  Esperem que aquesta nova finestra digital sigui del seu grat i ens permeti seguir augmentant la confiança dipositada pels nostres clients ara també a través d'internet.

  Estarem encantats de proporcionar-li la solució personalitzada que necessites. Consulti'ns!

Noticias